آپارتمان

آپارتمان :

با افزایش جمعیت و کاهش زمین قابل ساخت، شاهد افزایش روز افزون آپارتمانها شده ایم.

تعریف آپارتمان:
آپارتمان عبارت است از یک واحد مستقل در ساختمان چند طبقه که ممکن است کاربری های متفاوتی اعم از تجاری، اداری یا مسکونی داشته باشد.

زندگی در آپارتمان، دارای شرایطی است که همه ملزم به رعایت آن می باشند.

بخشهای مختلف آپارتمان:
آپارتمانها دارای بخشهای مستقل و بخشهای عمومی هستند. بخشهای مستقل ساختمان شامل واحدها و انباری ها و بخشهای عمومی ساختمان شامل راه پله، آسانسور، پشت بام، پارکینگ، اتاق سرایداری و… است.

مدیر ساختمان:
در آپارتمانها همیشه کسی را به عنوان مدیر انتخاب می کنند تا به کارهای مورد نیاز ساختمان رسیدگی کند. این فرد حتما یکی از ساکنین ساختمان است. این کارها شامل نظافت، تعمیرات، رسیدگی و… می باشد.

هزینه های ساختمان:

پرداخت هزینه های ساختمان بر عهده ی تمام ساکنین آن می باشد‌ و هر واحد باید سهم خود را از این هزینه ها بپردازد.

در مورد واحدهایی که مستاجر در آن ساکن است، پرداخت این هزینه ها با توافق طرفین انجام می شود. یعنی هنگام عقد قرارداد اجاره نامه، مستاجر و صاحب خانه با هم به توافق می رسند که این هزینه ها به عهده ی چه کسی باشد.

اگر صاحب خانه قبول کرد هزینه ها را بپردازد و از پرداخت آن سر باز زند، مستاجر می تواند از اجاره بهای ماهانه کم کند و آن هزینه را پرداخت نماید. اگر پرداخت هزینه ها بر عهده ی مستاجر بود و مستاجر آنرا پرداخت نکرد، صاحب خانه، هزینه ها را از پول پیشی که از مستاجر در اختیار دارد کم می کند.

قوانین آپارتمان نشینی:
وقتی کسی تصمیم به زندگی در آپارتمان می گیرد، چه صاحب خانه باشد و چه مستاجر، ملزم به رعایت یک سری قوانین است.

همانطور که از تعریف آپارتمان مشخص است، زندگی آپارتمان نشینی یعنی بودن در یک واحد از ساختمانی با چندین طبقه و واحد دیگر.

این یعنی در یک ساختمان، تعداد زیادی خانوار زندگی می کنند. این واحدها می توانند توسط افراد مجرد یا متاهل، دارای بچه یا بدون بچه، پر شده باشند.

برخی از ساکنین احتمالا از شهر ها و استانهای دیگر به آنجا آمده اند و دارای فرهنگهای متفاوتی می باشند. بجز این، افراد دارای خلق و خوها و روابط عمومی مختلفی هستند و همه در یک سطح از فرهنگ نیستند.

پس برای زندگی در آپارتمان، باید این موارد را در نظر داشته باشید و صبر و تحمل خود را بالا ببرید. در غیر این صورت، برای زندگی کردن با این تعداد انسان در یک ساختمان، با مشکل روبرو خواهید شد.

مزیتهای زندگی آپارتمان نشینی:

مزیت مهم زندگی آپارتمان نشینی نسبت به زندگی در خانه های مستقل، یکی امنیت بالاتر آپارتمان است و دیگری تقسیم هزینه های قسمتهای عمومی.

سرقت از آپارتمانها، به دلیل حضور تعداد زیاد افراد، معمولا کمتر از خانه های مستقل صورت می گیرد.این مزیت برای افرادی که شاغل هستند یا زیاد مسافرت می کنند و خانه شان مدت زیادی بدون حضور کسی است، بسیار مناسب است.

در خانه های مستقل، هر هزینه ای پیش بیاید، صاحب خانه باید صفر تا صد آن را بپردازد و خود به تنهایی دنبال همه ی کارها باشد.

این هزینه ها در آپارتمان بر تعداد واحدها تقسیم می شود و همه ساکنین با هم آنرا پرداخت می کنند.

انجام این کارها هم بر عهده ی مدیر ساختمان است. پس در وقت و هزینه ی افراد صرفه جویی می شود.

به طور کلی می توان گفت زندگی کردن در آپارتمان برای کسانی که قصد پایین توردن هزینه های زندگی را دارند، مناسب تر است.

معایب زندگی در آپارتمان:

زندگی در آپارتمان مناسب همه ی افراد نیست. بعضی از افراد شاید دوست نداشته باشند تعداد زیادی از اشخاص غریبه با آنها در یک مکان زندگی کنند و راه پله و پارکینگ و… مشترک با آتها داشته باشند.

بعضی از از افراد هم هستند که تحمل سر و صدا و شلوغی را ندارند. برای اینگونه افراد، زندگی در آپارتمان راحت نخواهد بود.
علاوه بر اینها، نگهداری حیوانات خانگی در آپارتمان راحت نیست. مخصوصا حیوانی مثل سگ که دارای سر و صدا می باشد ممکن است باعث آزار همسایه ها شود و به نگهداری از آن اعتراض کنند.

در کل اگر تصمیم به زندگی در آپارتمان را دارید باید معایب و مزایای آنرا به درستی و به طور دقیق بررسی کنید. رعایت فرهنگ آپارتمان نشینی برای همه راحت نیست و زندگی در آپارتمان با افرادی که با فرهنگ آن آشنا نیستند سخت است.

پس قبل از انتخاب یک واحد از یک ساختمان، علاوه بر اینکه شرایط ساختمان و واحد را در نظر میگیرید، بهتر است تا حدی با همسایه ها هم آشنا شوید تا بعدا دچار دردسر نشوید.

بهترین آپارتمان کدام است؟
بعد از تصمیم گیری درباره ی زندگی در آپارتمان، برای خرید یا اجاره، بهتر است به موارد زیر دقت کنید:
اول از همه، محله ای که آپارتمان در آن قرار دارد را بررسی کنید و ببینید با سطح زندگی و فرهنگ شما و خانواده تان تناسب دارد یا نه.
بعد از این به خود واحد میرسیم. اول باید ببینید که نقشه وپلان آن واحد با سلیقه ی شما همخوانی دارد یا نه.
در وهله ی دوم ،شما باید وسایل خانه تان را در آن واحد تجسم کنید و ببینید مراژ واحد برای چیدن وسایلتان مناسب است یا نه.

موضوع مهم بعدی، نزدیکی واحد به مراکز خدماتی است. اگر در نزدیکی خانه تان مراکز خرید و مرکز درمانی و تفریحی و… نباشد، برای مراجعه به آنها دچار دردسر خواهید شد و برای یک خرید سادا شاید لازم باشد مسافت زیادی را طی کنید.
توصیه ی ما به شما این است که از خرید خانه در نزدیگی مکانهای شلوغ مثل مدارس، ورزشگاه ها و… دوری کنید.

بهترین طبقه ی ساختمان:
بهترین طبقه در آپارتمان بستگی به داشتن یا نداشتن آسانسور در آن ساختمان دارد. اگر ساختمانی آسانسور داشت، طبقات بالایی برای زندگی بهتر است. چون سر و صدا و رفت و آمد کمتری دارد. ولی اگر ساختمان آسانسور نداشت، مسلما طبقه اول از همه طبقات بهتر است.

هیچ محصولی یافت نشد.